Lomake sulkeutuu 03.03.2024 23.59

Hakuaika ma 5.2. - su 3.3.2024

Päätökset toukokuun loppuun mennessä.

Tukien maksu seuroille syyskuussa.

 

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti:

U13 ja U14 - 700€

U15 ja U16 - 1000€

U17 ja U18 - 1300€

Tuki maksetaan seuran tilille, josta se ohjataan ko. pelaajan joukkueen tilille. Tuki kohdistetaan kauden 2024-2025 kausimaksuihin. Tuen maksamisen edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista kaudella 2024-2025.

 

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJA)

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muuten toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajalta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana, ei tukea makseta. Koulumenestys ei suoraan vaikuta tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan, että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (SEURA)

Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä. Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä uusien harrastajien rekrytoimiseksi, harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi ja epäasiallisen käytöksen ehkäisemiseksi. Seuran tulee olla sitoutunut Kunnioita Peliä -ohjelmaan ja viestiä aktiivisesti Et ole yksin -palvelusta.

Tule mukaan Ylivieskan Jääkarhujen järjestämään kiekkokouluun, joka on koko kauden ajan kaikille ILMAINEN!
 
Leijona-kiekkokoulu alkaa ti 10.10. 2023 ja on  tiistaisin klo 17.00-17.50.
 
Pääsääntöisesti alle 8 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelinoppimisen iloa erilaisen harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla.
 
Pakollisia varusteita ovat kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Lisäksi lapsilla tulee olla vähintään lämpimät hanskat tai käsineet. Muidenkin jääkiekkovarusteiden käyttö on sallittua.
 
Jäähallille kannattaa saapua hyvissä ajoin, ettei jääaikaa mene varusteiden pukemiseen. Käytössä on 2 pukukoppia, jossa varusteet voi pukea.
 
Kiekkokoulua ovat vetämässä YJK: n joukkueiden valmentajat!
Seura tarjoaa kaikille halukkaille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa edullisesti, upeissa puitteissa ja innostavassa sekä kannustavassa ilmapiirissä. Tavoitteena on kehittää jokaisen osallisen henkisiä ja fyysisiä voimavaroja ja synnyttää läpi elämän kestävä liikunnan kipinä.
 
Seuran kokouksissa jokaisella kokoukseen mennessä jäsenmaksunsa maksaneella, johtokunnan hyväksymällä, 
viisitoista vuotta täyttäneellä varsinaisella henkilöjäsenellä, on yksi ääni.
 
Sinullakin on mahdollisuus liittyä seuraamme maksamalla jäsenmaksun. Vuosikokouksen vahvistamat jäsenmaksut ovat seuraavat:
Henkilöjäsenmaksu 10€
Kannattava henkilöjäsenmaksu 30€
Kannattava yhteisöjäsenmaksu 100€
 
Jäseneksi liittyminen on paras keino vaikuttaa seuran tulevaisuuteen. Kanna kortesi kekoon ja liity jäseneksi!
 
Kiitos tuestasi!
Ylivieskan Jääkarhut ry
Täyttämällä ja lähettämällä täytetyn lomakkeen, ilmoittaudut valitsemaasi joukkueeseen.
Valitse joukkue ensisijaisesti pelaajan syntymävuoden mukaan.

Ylivieskan Jääkarhut ry

www.ylivieskanjaakarhut.fi


Seuran sähköposti

yjk@ylivieskanjaakarhut.fi