KOSKA JOKAINEN KIUSATTU ON LIIKAA - Jääkarhut mukana hyväntekeväisyyskampanjassa!
Julkaistu: 09.09.2022 18.17

KOSKA JOKAINEN KIUSATTU ON LIIKAA - Jääkarhut mukana hyväntekeväisyyskampanjassa!

Jopolla Inariin kymmenessä päivässä - Ylivieskan jääkarhujen juniorit myös mukana kiusaamista vastaan polkevan Toni Nyströmin hyväntekeväisyyskampanjassa!

Ylivieskan jääkarhuissa kiusaamista tai syrjintää ei hyväksytä millään muotoa. Haluamme olla tukemassa kiusaamisen vastaista työtä ja tuoda aihetta näkyväksi kaikissa joukkueissamme. Haluamme toiminnallamme tuoda näkyväksi, että jokainen saa olla oma itsensä ja tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on, niin joukkueen sisällä, kuin harrastustoiminnan ulkopuolellakin. Joukkueurheilussa toisten kunnioittaminen näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Miten kohtelemme toisiamme, miten teemme toisistamme parempia pelaajia ja miten yhdessä toisiamme arvostaen olemme joukkue!

Toni Nyström: “Jokainen voi itse miettiä, miltä tuntuisi olla pelaamassa ja kuulla alatyyliin huudeltuja kommentteja pelitaidoista. Tärkeintä pitäisi olla se, että lapsi viihtyy ja saa harrastaa just sitä harrastusta jota haluaa ja kokee mielekkääksi - aikuisten kannustaessa”.

Palomies-ensihoitaja Toni Nyström pyöräilee Suomen halki jo toistamiseen herättääkseen keskustelua kiusaamisesta ja sen seurauksista, keräten samalla rahaa Mannerheimin lastensuojeluliiton kiusaamisen vastaiselle työlle. Kampanjaa ovat lähteneet tukemaan mm Suomen jääkiekkoliitto, HPK, Tappara, TPS, Oulun Kärpät ja monet muut joukkueet ja tahot. Ylivieskan jääkarhut haluavat olla myös mukana kampanjassa vastuullisina suunnannäyttäjinä. Liity sinäkin mukaan auttamaan kiusattuja ja kiusaamisen vastaista työtä lahjoittamalla haluamasi summa MLL:n MobilePay-numeroon 33356.

Toni polkaisee pinkin jopon liikkeelle Helsingistä 12.9. pysähtyen Ylivieskassa Jääkarhujen kotihallilla 16.9. Tervetuloa jäähallin kahvioon kuuntelemaan jalkapalloa pelanneen Tonin oma kokemus sekä kiusattuna, että lopulta itse kiusaajana olemisesta perjantaina 16.9. klo 18:30 . Ota kaverikin mukaan!


Tonin hyväntekeväisyystempauksen YouTube- ja muut somekanavat löydät täältä:

Ylivieskan Jääkarhut ry

www.ylivieskanjaakarhut.fi


Seuran sähköposti

yjk@ylivieskanjaakarhut.fi